Membri ai Partidului Național Liberal- Organizația Municipală Targoviște, au organizat, timp de două săptămâni, un atelier de confecționare a mărțișoarelor, pentru doamnele şi domnişoarele din oraș. 

"Demersul nostru a izvorât din dorința de a promova simbolistica Mărţişorului şi de a ne apropia de oameni. Respectăm şi susţinem transmiterea tradițiilor și datinilor populare : Un mărțișor de la om pentru om , de la suflet pentru suflet.
Am fost plăcut surprinși de reacția celor care s-au bucurat de acest simbol al primăverii și sperăm ca micuța buburuză “prinsă” pe plic să le îndrepte încrederea spre noi, cu convingerea că nimic nu poate fi schimbat fără speranță, puterea şi determinarea de a ne sprijini reciproc.
Moneda reprezintă un simbol al norocului, prosperității, bogăției și puterii, un alt simbol, care reprezintă stadiul superior al perfecțiunii umane și al sincerității.
Auriul bănuțului este simbol solar și reprezintă fericirea și sănătatea.
Șnurul reprezintă contrastul vieții, dualitatea bine – rău , noapte – zi, fericire – tristețe, iarnă – vară, momente pe care le parcurgem în viața noastră.
Suntem pe un drum nou, cu membrii noi, spre un oraș cu oameni care nu au uitat să zambească!!!

O primăvară frumoasă!", spune președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu.