Cea mai amplă acțiune de igienizare și dezinfectare a străzilor a demarat astăzi în municipiul Târgoviște, când primarul Cristian Stan a mobilizat zeci de salariați ai Direcției de Salubritate echipați corespunzător la spălarea cu apă și detergent a străzilor din oraș.

Este o metodă de combatere a răspândirii COVID-19 în premieră pentru municipiul Târgoviște.

Acțiunea a început în microraioanele XI și XII, dar primarul Cristian Stan dă asigurări că toate străzile, trotuarele și parcările din municipiu vor fi igienizate și spălate cu detergent.

"Cartier cu cartier, stradă cu stradă, orașul nostru va fi igienizat, va fi curățat, va fi dezinfectat. Vom ajunge în toate cartierele municipiului Târgoviște, pe toate străzile, pe toate trotuarele, însă trebuie să avem puțină răbdare. Astăzi vom igieniza microraionul 11, microraionul 12, sperăm să reușim să facem cât mai mult, iar acțiunea va continua în fiecare zi, stradă cu stradă, cartier cu cartier. Doamne ajută! Rămânem în casă! Să fiți sănătoși cu toții pentru că acesta este lucrul cel mai important, iar administrația locală târgovișteană este alături de dumneavoastră și face toate eforturile astfel încât să trecem cât mai ușor peste această situație. Multă sănătate!, a transmis primarul Cristian Stan.