Depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, managerul Spitalului Județean de Urgență Targoviște, dr. Claudiu Dumitrescu, s-a internat de aseară la Secția de Boli Infecțioase.

După ce am aflat că unul dintre colegii mei este infectat, am considerat că este de datoria mea civică, în primul rand, să realizez testul, a declarat pentru incomod-media.ro, dr. Claudiu Dumitrescu. 

Deși are o simptomatologie ușoară, doctorul spune că va sta cateva zile internat pentru că vrea să trateteze cu maximă seriozitate problema.

Îi sfătuiesc pe toți cetățenii care prezintă cefalee, dureri în gat, gebră,  să nu neglijeze și să se adreseze imediat medicului de familie  care le poate acorda rapid cele mai bune indicații. O simptomatologie ușoară, netratată poate degenera și poate produce adevărate tragedii. De asemenea, să nu renunțe la măsurile de protecție uzuale, respectiv distanțarea fizică, purtatul măștii de protecție,în special în spații închise  și spălatul pe maini cu apă și săpun cel puțin 20 de secunde, a mai precizat Dumitrescu citat de incomod-media.