Universitatea “Valahia” din Târgoviște împreună cu Universitatea din Pitești organizează, în perioada 29 iunie - 1 iulie 2017, conferința internațională Electronics, Computers and Artificial Intelligence, aflată la a 9-a ediție.

 

 În acest an, gazda evenimentului este Universitatea “Valahia” din Târgoviște, prin Facultatea de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației. 

Secțiunile conferinței acoperă segmente precum - circuite electronice si echipamente, comunicatii, tehnici și tehnologii pentru transmisii prin microunde, compatibilitate  electromagnetică, aplicații bio-medicale și biomateriale, software, baze de date și aplicații pentru calculatoare, sisteme expert și inteligență artificială, robotică, mecatronică și control, aplicații pentru inginerie electrică, energie și mediu, aplicații multimedia pentru educație, etc. fiind prezentate 5 lucrări în plen și 143 lucrări în sesiunile conferinței. Dintre acestea 90 sunt în secțiunile directe, 36 în sesiunea de postere și 17 în secțiunea on-line, la distanță, prin intermediul Skype. Circa 100 autori sunt din străinătate.

Sperăm ca spectacolul oferit de Filarmonica Muntenia în seara zilei de 29 iunie, începând cu ora 19:00, să ofere participanților la conferință, cât și cadrelor didactice și nedidactice din Universitatea Valahia” din Târgoviște, clipe plăcute de liniște și încântare, prin care știința să se plece, ca în multe alte cazuri, în fața muzicii.

Deschiderea conferinței va avea loc în amfiteatrul Institutului de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară al universității, în ziua de 29 iunie, la ora 9:00. Secțiunile se desfășoară în Facultatea de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației.

Mai multe informații despre conferință se găsesc la adresa www.ecai.ro .

 

BIROUL COMUNICARE, IMAGINE ȘI RELAȚII PUBLICE