Două intre proiectele majore ale județului au ajuns pe masa ministerelor, zilele trecute, când conducerea CJ Dâmbovița a mers la București pentru a face demersuri în sensul concretizării lor. 

 Prima oprire a fost la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene cu subiectul „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată”, care vizează o investiție de peste 320 de milioane de euro în 52 de localități dâmbovițene. Corneliu Ștefan susține că, alături de directorul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, Dumitru Adrian, s-au asigurat de bunul mers al proiectului.
La  Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, delegația dâmbovițeană  a depus documentația Inelului 2 de Centură al municipiului Târgoviște, urmând ca, săptămâna viitoare, să transmită și proiectul pentru centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni.
"O veste la fel de bună este și faptul că nu am abandonat DN71: luna viitoare, pe 7 mai, se scot la licitație lucrările pe tronsonul Târgoviște-Sinaia", mai spune președintele CJD.