Lucrările la șoseaua din cartierul Pucioasa Sat - DC 136 Carieră avansează! Primarul orașului, Constantin Ana dă asigurări că, imediat după Sfintele Sărbători de Paște, vor începe și lucrările de artă ce includ un imens zid de sprijin în zona de case dinspre Sun Garden, iar în vară întregul drum de la Brănești până la Moțăieni va fi finalizat.

 
 
Lucrările sunt parte a proiectului de dezvoltare a infrastructurii turistice în Stațiunea Balneoclimatică Pucioasa, primul proiect al administrației locale depus pe Axa 7, și  presupune reabilitarea a 7 străzi din zona centrală a orașului Pucioasa (Avram Iancu, Aleea Ardealului, bd. Gării, strada Libertății, strada 1 Decembrie, Stadionului și Dacia), precum și două străzi care fac legătura între Brănești și Moțăieni prin Pucioasa-Sat, pe malul râului Ialomița (DC136a și strada Carierei). În total se vor realiza 6,2 km de drum, inclusiv trotuare și șanțuri de preluare a apei pluviale.
 

Lucrările se realizează din fonduri europene, iar valoarea lor se ridică la peste 21 de milioane de lei.

Primul strat de asfalt pe DC 136A care face legătura între Brănești și Moțăieni prin Pucioasa-Sat s-a turnat anul trecut,  pe o lungime de 1,5 km.