Lucrările care vizează consolidarea, reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea actualului sediu al Colegiului Național "Nicolae Titulescu" din Pucioasa se apropie încet, dar sigur de final.

Modernizarea din temelii a CNNT este unul dintre obiectivele pe care primarul Constantin Ana și le-a asumat în momentul în care a intrat în administrația locală.

Procesul de transformare a început în 2020, când activitatea educațională s-a mutat în incinta Școlii nr. 3 a unui complex educational, unde, pe lângă cele 5 săli de clasă pe care Scoala 3 le deține, au fost  amenajate în trei corpuri distincte 11 săli de clasă moderne. 

Chiar dacă liceenii și profesorii mai au de așteptat până se vor muta în clădirea modernizată, imaginile ne sugerează că merită.

Valoarea totală a investiției care vizează consolidarea, reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea actualului sediu al CNNT, dar și amenajare curte, gard, terenuri de sport, spații verzi și parcări interioare se ridică la 17 milioane de lei.

EXCLUSIV! Cum va fi amenajată curtea liceului!