Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a participat, astăzi, la inaugurarea unor investiții locale în comuna Dobra.

Este vorba despre modernizarea de drumuri locale în satele Dobra și Mărcești și o bază sportivă.
Investiția, realizată prin asocierea Consiliului cu Primăria Dobra, are o valoare de aproximativ 1.400.000 de lei. Adminstrația județului a susținut jumătate din această sumă.
Prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, a fost finalizată și o bază sportivă în satul Dobra. Investiția s-a ridicat la 366.000 de lei, contribuția Consiliului Județean fiind de 159.000 de lei.
 
 
”În repetate rânduri, le-am promis dâmbovițenilor că voi face orice efort necesar pentru ca județul nostru să se dezvolte ca structură unitară. PJDL este un program care își propune susținerea inițiativelor de dezvoltare locală în cadrul unui parteneriat real între Consiliul Județean Dâmbovița și unitățile administrativ-teritoriale. Felicitări domnului primar și tuturor celor au contribuit la realizarea cu succes a acestei investiții! Sper că existența acestei baze sportive îi va încuraja pe mulți membri ai comunității locale să practice activități sportive, ceea ce înseamnă relaxare, dar și sănătate!”, a spus președintele CJD.