COMUNICAT DE PRESĂ

Începând cu luna decembrie 2022 Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Dâmbovița dă startul la înscrierea persoanelor interesate pentru următoarele calificări:
* Agent de securitate (durată curs 360 de ore) – 50 de locuri;
* Operator DDD (durată curs 180 de ore) – 50 de locuri;
* Femeie de serviciu (durată curs 180 de ore) – 50 de locuri;
* Ajutor de bucătar (durată curs 180 de ore) – 50 de locuri;
* Îngrijitor spații verzi (durată curs 180 de ore) – 50 de locuri;
* Operator utilaje salubrizare (durată curs 180 de ore) – 50 locuri.
Cursurile de calificare mai sus menționate sunt gratuite, acestea făcând parte din cadrul proiectului cu titlu "Măsuri integrate pentru o dezvoltare sustenabilă", cod proiect:154652, finanțat prin POCU/717/5/1/Reducerea numărului de comunități marginalizate (roma și non-roma) aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din orașe cu peste 20.000 locuitori, cu accent pe cele cu populație aparținând minorității roma, prin implementarea de măsuri/ operațiuni integrate în contextul mecanismului de DLRC./1/Reducerea numărului de comunități marginalizate (roma și non-roma) aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din orașe cu peste 20.000 locuitori, cu accent pe cele cu populație aparținând minorității roma, prin implementarea de măsuri/ operațiuni integrate în contextul mecanismului de DLRC.
Persoanele care doresc să se înscrie la unul dintre programele de calificare de mai sus trebuie să aibă domiciliul/reședința pe raza municipiului Târgoviște și să nu dețină un certificat pentru aceeași calificare. Completarea locurilor pentru fiecare calificare se va face în ordinea înscrierii, urmând ca la finalul cursului absolvenții cursurilor să primească pe lângă certificatul de calificare și o subvenție în bani.
Pentru informații suplimentare și înscrieri puteți apela numărul de telefon 0762226681 sau vă puteți prezenta la sediul Crucii Roșii Dâmbovița, situat în Municipiul Târgoviște, str. A. I. Cuza, nr. 1.

BIROUL DE PRESĂ AL FILIALEI JUDEȚENE DE CRUCE ROȘIE DÂMBOVIȚA