Început de an în forță, la Consiliul Județean Dâmbovița, încă din prim zi lucrătoare din acest an.

Dacă, luna trecută, conducerea CJD  promitea urgentarea unui proiect deosebit de important pentru circulația pe drumurile județene, iată că angajamentul luat este onorat chiar în primele zile ale lui 2023. Este vorba despre scoaterea la licitație a lucrărilor de proiectare și execuție pentru reabilitarea și modernizarea DJ 724 Malu cu Flori-Pucheni. 
 
Pe tronsonul de drum cu o lungime de 6,8 km se au în vedere următoarele:
📍 straturi de fundații și de bază;
📍 2 straturi de covoare asfaltice;
📍 șanțuri și rigole - 10 km;
📍 parapet de protecție - 3,5 km;
📍 62 de podețe;
📍 reabilitarea a 4 poduri;
📍 5 stații de autobuz.
Valoarea estimată a contractului se ridică la aproximativ 𝟗𝟓.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, TVA inclus. Prin Programul Național „Anghel Saligny” este asigurată suma de 𝟒𝟏.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, diferența urmând să fie suportată de 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 din bugetul propriu sau alte surse de finanțare.
 
”Așa cum promiteam dâmbovițenilor, dezvoltarea infrastructurii rutiere este prioritară pentru mine și echipa Consiliului Județean, iar reabilitarea şi modernizarea DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni va schimba în bine condițiile de circulație pentru toată zona și, de asemenea, va crește siguranța pe acest drum județean”, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.