Părintele vicar Ionuț Ghibanu a fost reales, astăzi, în funcția de președinte al Crucii Roșii Filiala Dâmbovița. Evenimentul a avut loc la Teatrul Municipal Tony Bulandra din Târgoviște, unde s-a desfășurat Adunarea Generală a filialei.

Din biroul de conducere fac parte 5 vicepreședinți (Ionuț Săvoiu, Valentin Calcan, Georgică Dumitru, Floris Lăzărescu și Cătălin Chiru Cristea) și 19 membri (Jean Popescu, Viorel Polexe, Mihai Matei, Claudiu Florea, Corina Spătaru, Ivan Vasile Ivanoff, Marcela Iordache, Călin Oros, Ioan Folescu, Mihai Vădan, Marius Badea, Sebastian Popescu, Iustin Petrescu, Laurențiu Dinescu, Alin Ștefan, Cristian Oancea, Ionuț Beju, Valentin Radu și Gabriel Brătulescu.

”Vă asigur pe toți că mă voi strădui să  nu vă înșel câtuși de puțin așteptările, deoarece doresc să ofer filialei noastre o mai mare eficacitate, vizibilitate, dinamism și implicare în nevoile comunității noastre locale, în colaborarea cu instituții și în atingerea propriilor obiective”, a transmis Ionuț Ghibanu. ”Vă asigur de bunele mele intenții, mulțumindu-vă încă o dată pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o”, a mai adăugat el.