Primele 3 microbuze școlare din cele 51 pentru care Consiliul Județean Dâmbovița a depus solicitări către Guvernul României sau i-au fost aprobate ori sunt în curs de aprobare cereri de finanțare au sosit.

Copiii din comunele Dobra, Vulcana Pandele și Văleni-Dâmbovița care au nevoie de un transport pentru a ajunge la școală vor avea chiar de la începutul noului an școlar microbuze noi, sigure și moderne. Acestea au fost puse la dispoziția celor trei comune de Guvernul României.
 
”Cât de curând, voi semna și contractul de furnizare a 31 de microbuze electrice de 8+1 și 16+1 locuri, proiect depus și aprobat spre finanțare prin PNRR. Valoarea acestora se ridică la 6.000.000 de euro.
De asemenea, în ultima ședință a Consiliului Județean Dâmbovița a fost aprobată participarea instituției pe care o conduc la programul derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, prin care vom achiziționa alte 17 microbuze școlare, electrice sau hibrid. Cererea de finanțare va fi de aproximativ 5.100.000 de euro”, a precizat președintele CJ, Corneliu Ștefan.