În cel mai scurt timp, vor începe lucrările de extindere la 4 benzi a DN71 Bâldana-Târgoviște, anunță președintele CJD, Corneliu Ștefan. 

Se lucrează la proiectul tehnic de modernizare a DN71 Târgoviște-Sinaia, etapă care precede lucrările de execuție, mai spune acesta.
”Este de necontestat faptul că aceste proiecte, de care se leagă dezvoltarea județului Dâmbovița, sunt rezultatul investițiilor publice record ale Guvernului Ciolacu și ale unei colaborări mai mult decât bune cu ministerul Transporturilor condus de Sorin Grindeanu.
Fără îndoială, modernizarea a 124,3 km de drumuri naționale care străbat județul nostru, proiecte cu o valoare totală de 2.666.000.000 lei, aproximativ 538.000.000 euro, arată, în cel mai concret mod, nivelul record al investițiilor publice asigurate de PSD”, a arătat șeful administrației județene.
 
”Accentuez! Cel mai mare buget alocat investițiilor publice de după Revoluție!
De asemenea, în următorii 5 ani, vom avea la nivel național investiții de peste 150 miliarde euro! Din această sumă, în Dâmbovița, vor fi finanțate și proiectele care vor consolida rolul județului nostru de motor economic al regiunii”.