Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Liceul de Arte ,,Bălașa Doamna” Târgoviște vor organiza, în perioada 20-26 aprilie 2024, Olimpiada Națională de limba germană modernă, etapa națională, și Olimpiada Națională de limba rusă modernă, etapa națională, în perioada 23-26 aprilie 2024, două competiții de excelență care urmăresc dezvoltarea competențelor de limbă germană, respectiv de limbă rusă, a creativității elevilor, a inteligenței lingvistice și a competențelor sociale și civice.

Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale de limba germană modernă va avea loc în data de 20 aprilie 2024, ora 17.00, iar a Olimpiadei Naționale de limba rusă modernă, în data de 23 aprilie 2024, ora 17.00, ambele în Amfiteatrul Liceului de Arte ,,Bălașa Doamna” Târgoviște.

Festivitatea de premiere pentru cele două olimpiade se va desfășura în data de 26 aprilie 2024, ora 9.00, în Amfiteatrul Liceului de Arte ,,Bălașa Doamna” Târgoviște.

La Olimpiada Națională de limba germană modernă vor participa 120 de elevi, iar la Olimpiada Națională de limba rusă modernă, 39 de elevi, loturile olimpice fiind însoțite de profesorii din județele participante.

Din județul Dâmbovița va participa la etapa națională a Olimpiadei Naționale de limba germană modernă o elevă a Colegiului Național ,,Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște.

Succes tuturor!

Comunicare instituțională – Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița