COMUNICAT

 

În perioada 28 iunie - 4 iulie 2024, s-a desfășurat la Belgrad, Kopaonik, Serbia, Olimpiada Europeană de Geografie (ediția a X-a).

România a obținut două medalii de aur, patru de argint și două de bronz.
Județul Dâmbovița a fost reprezentat de Șuțoiu Mihnea-Ioan, elev al Colegiului Național „Nicolae Titulescu” Pucioasa, clasa a XI-a, care a obținut medalie de bronz. Tânărul campion a fost coordonat de domnul profesor Budoiu Ion - Colegiul Național "Nicolae Titulescu" Pucioasa și doamna profesor Mihăescu Mariana - Centrul județean de excelență, Dâmbovița, pe care el îi consideră nu doar profesori de excepție, ci și mentori dedicați.
Într-o lume în care tinerii sunt adesea priviți cu scepticism, Șuțoiu Ioan-Mihnea din localitatea Bezdead dovedește contrariul. Elev la Colegiul Național "Nicolae Titulescu" din Pucioasa și cursant al Centrului județean de excelență - Dâmbovița, acest tânăr remarcabil impresionează prin punctualitate, responsabilitate și o dorință neobosită de cunoaștere. Pasionat de limba engleză, limba franceză, geografie, matematică și informatică, Șuțoiu Ioan-Mihnea își găsește totodată timpul pentru a explora lumea prin călătorii și activități sportive, având o predilecție pentru fotbal, dar Geografia este pasiunea care i-a adus satisfacții și bucurii de-a lungul anilor. Această realizare nu este doar un rezultat al muncii sale asidue, ci și al sprijinului constant al profesorilor, al părinților și al colegilor săi. Șuțoiu Ioan-Mihnea nu doar că aduce mândrie școlii și familiei sale, dar și inspiră o întreagă generație de tineri să aspire la excelență.

Felicitări, Mihnea!
Felicitări părinților care te susțin!
Felicitări și mulțumiri profesorilor coordonatori!