În această săptămână  încep lucrările de reabilitare la Școala Nr. 10 „Radu cel Mare”, anunță primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Este vorba de un proiect finanțat prin PNRR în valoare de aproximativ 10 milioane de lei.

 ”Școala „Radu cel Mare”, care avea nevoie de intervenții, va beneficia de un proiect foarte important și sper ca, undeva în 12 luni de zile, să putem discuta de o investiție de succes”, spune edilul.

.
De asemenea, vor începe lucrările la Corpul B al Primăriei Târgoviște.

”Tot pe PNRR, tot cu fonduri nerambursabile, acestea fiind de fapt primele proiecte pe PNRR din municipiul Târgoviște și cred că și din județul Dâmbovița, pentru că nu știu dacă au mai ajuns în faza de execuție vreun proiect pe PNRR în Dâmbovița, oricum acestea sunt printre primele. Aceste proiecte reprezintă numai prima etapă a programului de modernizare, de reabilitare a infrastructurii educaționale din municipiul Târgoviște. Aș mai da cu titlu de exemplu proiectul care vizează Școala „Grigore Alexandrescu”, Grădinița Nr. 2, Grădinița Nr. 11, avem prin AFM Grădinița Nr. 3, Nr. 14… foarte foarte multe proiecte pe care le vom avea în derulare”, a mai precizat Cristian Stan.