"Săptămâna trecută am făcut un demers important, pentru a rezolva una dintre cele mai spinoase probleme cu care se confruntă populația orașului nostru și nu numai!

Am solicitat Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Reabilitarea colectării, transportului, depozitarii, prelucrării deșeurilor solide în județul Dâmbovița” modificarea modului în care se încasează taxa de habitat.

Consider că este anormal ca cei ce nu locuiesc într-un imobil sa plătească această taxă, la fel, consider că este anormal ca Serviciile de asistență socială ale primăriilor să efectueze sute de anchete sociale pentru reducerea taxei de la 21 lei la 12 lei sau 8 lei!!!

Solicitarea noastră este simplă și foarte ușor de pus în practică: în cazul în care valoarea facturii de energie electrica la respectivul imobil este 0 lei, atunci și valoarea taxei de habitat pentru luna respectiva trebuie să fie 0 lei!!!

Sunt convins că demersul meu va fi sprijinit și de ceilalți primari din județ și că cei din conducerea ADI vor da curs solicitării noastre!", a explicat primarul Constantin Ana.