Una dintre problemele mari în ceea ce privește infrastructura municipiului Târgoviște este pe cale să devină amintire, dă asigurări primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Au fost semnate toate cele 5 contracte de execuție de lucrări care vizează modernizarea și reabilitarea drumului de centură al Municipiului Târgoviște.
"Noua strategie de contractare aplicată și împărțirea în 5 loturi a proiectului a fost determinată de necesitatea de a se lucra simultan, de către mai multi constructori, astfel încât investiția să avanseze foarte rapid", explică primarul.
"Termenele de execuție sunt cuprinse între 6 și 12 luni (cazul loturilor care cuprind pasaje și poduri rutiere).
Am semnat și contractul de asociere dintre Municipiul Târgoviste și Consiliul Județean Dâmbovița, asociere prin care Consiliul Județean Dâmbovița, reprezentat de către domnul președinte Alexandru Oprea, înțelegând importanta demersului nostru, contribuie cu suma de 3.000.000 lei la realizarea proiectului menționat.
Doresc să îi asigur pe toți târgoviștenii ca vom face tot ceea ne stă în putință pentru a duce la bun sfârșit zecile de investiții aflate în derulare în municipiul Târgoviște în acest moment, în vederea asigurării unei dezvoltări accentuate și durabile a orașului în care ne-am născut, trăim și ne creștem copiii", a mai spus Stan.