Duminică, 22 decembrie, au avut loc activitățile dedicate Zilei Victoriei Revoluției și a Libertății, eveniment desfășurat în Piața Mihai Viteazul din Târgoviște.

    Un ceremonial militar şi religios, în memoria celor peste 1100 de eroi martiri a avut loc pentru a marca împlinirea a 30 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989.

    Evenimentul a debutat cu intonarea imnului naţional, urmat de un serviciu religios în cinstea eroilor Revoluţiei, și a continuat cu depunerea de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Eroilor Revoluţiei din Decembrie’89, din Piaţa Mihai Viteazul şi defilarea trupelor militare.

Oficialităţi locale şi judeţene, parlamentari dâmbovițeni, reprezentanţi ai Prefecturii Județului Dâmbovița, ai instituțiilor deconcentrate, ai Asociaţiei Luptătorilor din Decembrie ‘89, Asociaţiei Cultul Eroilor, ai Arhiepiscopiei Târgovişte, Ministerului Apărării Naţionale, structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor, ONG-urilor, partidelor politice au depus coroane de flori în prezența a numeroși dambovițeni.

S-au ținut  discursuri pompoase, însă, nu s-a rostit numele niciunui erou martir din județ.