Magazinul Carrefour din cadrul centrului comercial Dâmbovița Mall este aproape gata,  a anunțat marți, într-o conferință de presă pe teren, primarul Târgoviștei, Cristian Stan. El a precizat faptul că renumitul hypermarket Carrefour a început deja lucrările de amenajări interioare.  

Complexul are un culoar de circa 500 metri liniari. Este o investiție privată de peste 50 milioane de euro. Centrul comercial va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber. Astfel, nu mai putin de 6 săli de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterană), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Băneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii, sunt numai câteva dintre reperele proiectului. Investitia genereaza peste 800 de locuri de muncă, în faza de constructie și peste 1100 de locuri de muncă, în faza de operare, cuprinzând o paleta foarte largă de profesii.
Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat rețeaua de canalizare, iar execuția drumului județean de legătură dintre Bulevardul Regele Carol I și strada Petru Cercel a depășit 90%.
Primăria Târgoviște va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab, va crea o noua arteră de acces în Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, construiete un parc pe fonduri europene și vor fi realizate locuințe ANL.  Finalizarea proiectului, preconizată în luna mai a.c., marchează cea mai importantă etapă de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani.