Primăria Municipiului Târgoviște a lansat, marți, 28 ianuarie, aplicația oficială Târgoviște City App.

Aplicația mobilă este, în același timp, un ghid turistic digital și o platformă de comunicare între cetățeni și Primărie.

Târgoviște City App adună într-un singur ghid digital interactiv toate informațiile de interes din Târgoviște, de la principalele obiective turistice la structurile de agrement și timpul liber dar și calendarul evenimentelor dedicat atât targoviștenilor cât și vizitatorilor orașului.

MODUL RAPORTĂRI INCIDENTE

Târgoviște City App este prima aplicație din România care oferă posibilitatea comunicării bidirecționale între cetățeni și administrația locală.

Una dintre principalele motivații ale Primăriei Municipiului Târgoviște în dezvoltarea aplicației a reprezentat-o modulul „Raportări incidente” prin care oferă locuitorilor orașului o linie de comunicare directă cu departamentele responsabile de administrare.

Modulul „Raportări incidente” oferă posibilitatea cetățenilor de a comunica prin mesaje directe în cadrul aplicației și de a atașa fotografii și fișiere.

Astfel târgoviștenii vor putea sesiza în timp real problemele întâlnite în oraș legate de străzi, ordinea publică, siguranța circulației, spații verzi și spații de joacă, construcții, transport în comun, utilități și alte probleme diverse.

Pentru a asigura o comunicare transparentă și eficientă, raportările se vor face doar cu autentificare (număr de telefon și adresa de email personală). Datele cu caracter personal nu vor fi dezvăluite și nu vor fi văzute decât de dispecerii departamentelor Primăriei.

TÂRGOVIȘTE CITY APP ÎNSCRIE ORAȘUL TÂRGOVIȘTE PE
HARTA „SMART CITIES” DIN ROMÂNIA

Agenda de timp liber și cotidianul digital al Primăriei Târgoviște

Aplicația mobilă a Municipiului Târgoviște oferă constant informații utile legate de trafic, serviciile medicale, știrile și noutățile primăriei dar și evenimentele care se desfășoară în oraș.
Tot prin intermediul aplicației se pot urmări programele și evenimentele sportive și culturale, recum și informații despre activitățile dedicate comunității.

„Atracția săptămânii” se vrea un capitolul în care, timp de o săptămână, este evidențiat un operator din turism, un restaurant sau un obiectiv în mod special.

Prin modulul „În apropierea ta”, ai posibilitatea de a găsi pe harta interactivă cele mai apropiate obiective raportate la poziționarea ta pe hartă.

Aplicația este deservită de website-ul cu același nume www.targovistecity.ro unde se găsesc același informații în varianta de desktop.

 

Târgoviște City App este aplicația oficială a Primăriei Municipiului Târgoviște dezvoltată de compania Eventya.

Disponibilă gratuit în:
Google Play: http://bit.ly//TârgovișteCityAppAndroid  
App Store: http://bit.ly//TârgovișteCityAppIOS