Declarațiile dure făcute în această dimineață de senatorul Adrian Țuțuianu despre foștii colegi din PSD au declanșat reacții din partea social-democraților.

"De la maimuțe, am trecut la muște și acum am ajuns la moluște... Nu comentez!", a fost reacția deputatului Corneliu Ștefan.

"Nu vreau să fac niciun comentariu, nu vreau să intru în nicio dispută cu fostul meu președinte și nici n-o să-i răspund niciodată. Nu vreau să intru în niciun fel de dispută cu domnul Țuțuianu și nu voi răspunde la niciun fel de provocare, i-am și sus acest lucru. Oamenii știu și ne cataloghează pe fiecare, știu ce a făcut fiecare în activitatea politică și în societate așa că îi las pe oameni să decidă cu privire la modul în care ne-am comportat fiecare în societate și în partid      ", a replicat deputata Claudia Gilia.

"Toți cei la care se face referire sunt oameni care au muncit în campaniile electorale... Și noi am muncit în campaniile electorale și am contribuit la rezultatul care a fost obținut și în urma căruia s-a obținut accesul în Parlament al celor aflați pe listă (...) Nu o să comentez și n-o să fac aprecieri de natură să aprindă și mai mult situația în PSD. Eu sunt om de partid care am încercat întotdeauna să-mi fac treaba cu seriozitate și n-o să dau curs unor asemenea situații (...) ", a comentat președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan, primarul municipiului.