Era să se lase cu bătaie, aseară, chiar în sediul social-democraților dâmbovițeni! Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea ar fi avut o ieșire  verbală violentă la adresa deputatului Corneliu Ștefan pe care ar fi fost cât pe ce să-l și lovească. Un episod similar s-a petrecut și la ședința BPJ în urmă cu câteva săptămâni, când Oprea a sărit la Radu Popa.

La incident au asistat și  câțiva lideri ai partidului, printre care președintele executiv Carmen Holban, dar și șefa organizației, europarlamentara Rovana Plumb care au încercat să calmeze starea tensionată.

Se pare că aproprierea datei conferinței județene de alegeri, 18 ianuarie, ascute tensiunile din organizație. Potrivit unor surse, ar urma să aibă loc, pe lângă desemnarea delegaților la congresul partidului, și votul pentru funcțiile de conducere (Biroul Permanent Județean) din PSD Dâmbovița. Tot Conferința Județeană de Alegeri, ultima până la alegerile locale din iunie, va valida și numele candidaților la funcțiile de primar al Târgoviștei și de președinte al CJD, lucru care l-ar pune pe jar pe actualul șef al administrației județene care își dorește susținerea pentru un nou mandat în fruntea instituției.