Echipa de conducere a Primăriei Târgoviște sărbătorește, ca în fiecare an, longevitatea în familie și a premiat astăzi, 6 septembrie, 27 de cupluri care timp de 50 de ani.

Primarul Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, administratorul public, Gabriel Boriga și directorul Direcției de Asistență Socială Târgoviște, Marcela Iordache, au oferit acestora diplome, flori și cadouri.

"La mulți ani! Este un moment foarte drag nouă, pe care îl organizăm an de an cu ocazia „Zilelor Cetății”, și anume recunoștința pe care noi ne-o arătăm față de cei care mai bine de 50 de ani, prin înțelegere, dragoste, puterea de a trece peste toate încercările vieții, ne oferă un veritabil model de viață. Ne face o bucurie deosebită să vă oferim un simbol al recunoștinței noastre. La mulți ani atât de ziua orașului, cât și pentru faptul că sărbătoriți 50 de ani de căsătorie, câteva dintre cupluri sărbătorind chiar în aceste zile, chiar pe 8 septembrie, de Ziua orașului, 50 de ani de căsătorie”, le-a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.