"Am un singur mesaj: VĂ VOM ÎNVINGE! AICI ESTE PSD ȘI MERGEM DOAR LA VICTORIE! NU NE TEMEM DE VOI, avem de partea noastră adevărul, încrederea și votul oamenilor. Vă vom învinge și vom curăța grădina de neghină. Odată pentru totdeauna. Spre deosebire de voi, candidatul nostru nu urmărește interese personale sau de grup, nu face politică ca să scape de pușcărie și nici nu are afaceri întinse pe mai multe județe.

Suntem onești și transparenți și știm că asta vă încurcă. Vom continua să mergem spre oameni, să le vorbim despre proiectele noastre și despre ideile care ne susțin. Acesta este modul în care înțelegem noi, cei din PSD, să facem politică: spunând oamenilor adevărul despre adversari dar și despre proiectele noastre. Suntem puternici pentru că suntem onești și suntem onești tocmai pentru că suntem cei mai puternici.
Dacă până la depunerea listelor, această gașcă nu se va distanța de jocul politic și nu va lăsa bugetul să respire, pe 19 fac o conferință de presă și vă prezint datele și persoanele care au stat la baza construcției acestei opinii. Dar PNL știe exact cine sunt cei 4 indivizi care pregătesc atacul asupra primarilor PSD și a lui Cornel Ștefan.
Vă dau un singur indiciu: unul dintre ei, parlamentarul membru al altui partid decât PNL și PSD, s-a întâlnit la berăria germană din Bucuresti, cu Guran și cu Grozavu și au discutat despre utilizarea competențelor Prefectului contra primarilor, în bătălia electorală. Adică consolidarea unor practici ilegale și mafiote împotriva primarilor PSD. Iar parlamentarul a schițat o listă de primari care să fie abordați de prefectul PNL, dincolo de limita legii și de competențele și de atribuțiile unui Prefect. A racolat doar câțiva, cei care sunt trădătorii de serviciu ai politicii dâmbovițene. Ce măsuri pro-active pentru mediul economic a găsit și implementat Prefectul, în calitate de sef al structurii de urgență, în aceste luni de criză sanitară? ZERO!
În schimb, umblă să facă jocuri politice. Din 15 august, cade guvernul și le transmit celor 4 că voi acorda multă atenție activității depuse de dumnealor, prin funcțiile prin care au trecut. Că toți sunt în perioada în care nu a intervenit prescrierea", a declarat luni, într-o conferință de presă, vicepreședintele PSD Dâmbovița, Radu Popa.