Acuzațiile lansate de liderii social-democrați, cu câteva zile în urmă, potrivit cărora  PRO România și PNL ar fi pactizat împotriva PSD la nivelul județului, l-au scos din sărite pe Adrian Țuțuianu care nu a rămas dator cu replica. 

Dealtfel, PSD Dâmbovița i-a întors reproșurile lansate de mai multe ori în spațiul public de liderul Pro România cu privire la existența unui blat între principalul partid de opoziție și formațiunea aflată la putere.
 
 
"Păi nu vedem toți cine, ce, cu cine?Cine a stat în genunchi din februarie până acum în fața lui Klaus Iohannis? PSD sau PRO ROMÂNIA?Cine a votat tot ce-a vrut PNL-ul, toate stările de urgență și de alertă, toate abuzurile care au limitat drepturi și libertăți? PSD sau PRO ROMÂNIA?Cine vorbea una de dimineață și vota alta după-amiază? PSD sau PRO ROMÂNIA?
Nu vă e jenă că râd oamenii de voi? Face Țuțuianu blat? Nu, băieți - Țuțuianu a intrat în bătălie ca să câștige, nu să fie anexa voastră. Și de-o fi să merg în mâini și tot o să ajung până la ultima casă din județul Dâmbovița ca să le spun oamenilor că #MăÎntorc și că e #MaiBinecuȚuțuianu", a replicat vicepreședinetele Pro România, senatorul Adrian Țuțuianu.