Fostul jurnalist, Robert Turcescu, a intrat oficial în bătălia pentru câștigarea președinției Consiliului Județean Dâmbovița, din partea Partidului Mișcarea Populară.

El a ținut să explice, la Târgoviște, legătura sa cu județul, pe fondul numeroaselor comentarii legate de această schimbare de macaz a PMP.

"Mă leagă de județul Dâmbovița o istorie lungă. Bunicii mei materni sunt din Dâmbovița, mi-am petrecut mai toată copilăria în vacanțe în Dâmbovița, sora mea face agricultură de performanță în Dâmbovița, în comuna Crângurile. Așa că, pentru cei care se întreabă ce caută Turcescu să candideze la președinția Consiliului Județean Dâmbovița  este o parte din răspuns", a declarat Turcescu. 

Liderul PMP susține că județul Dâmbovița merită o dezvoltare accelerată în următorii ani și că formațiunea are resursele umane necesare  pentru a genera schimbările.  A mai arătat Turcescu faptul că  problema legată de racordarea la gaze naturale pentru gospodării este una prioritară pentru Partidul Mişcarea Populară şi reprezentanţii acestui partid (…). Totodată, nici spitalele, infrastructura rutieră sau cea școlară nu vor fi neglijate de o eventuală guvernare locală PMP.

 Robert Turcescu s-a născut la Pitești, județul Argeș și este deputat de Constanța.