Deputata de Dâmbovița, Carmen Holban, se arată convinsă că echipa PSD nu numai ca va câștiga aceste alegeri, ci că o va  face într-un mod categoric. 

Ea a punctat câteva dintre motivele care stau la baza încrederii pe care o are într-un rezultat foarte bun pentru echipa social-democrată.
"Corneliu Stefan are de partea lui tinerețea, energia, dar și o experiență administrativă cu care nu se pot lăuda mulți. Este cel mai bun candidat pentru președinția CJD și singurul care propune un masterplan realist de dezvoltare a întregului județ. Este timpul ca nicio comunitate să nu mai fie lăsată în urmă! Dâmbovița va câștiga cu Corneliu Ștefan și echipa PSD Dâmbovița!", a arătat Holban.
"Masterplanul de dezvoltare propus dâmbovițenilor de Corneliu Stefan, președintele PSD Dâmbovița și candidat pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița, este pasul absolut obligatoriu pe care trebuie să îl facă administrația județeană. Județul Dâmbovița nu se poate dezvolta fără o gândire unitară, care să interconecteze toate aspectele vieții administrative și sociale. Acesta este marele câștig pe care îl propun cele 10 axe de dezvoltare cuprinse în Masterplanul cu care vine în fața dâmbovițenilor Corneliu Stefan și PSD Dâmbovița", mai spune social-democrata.