Candidatul liberalilor la Primaria Municipiului Targoviste, Aurelian Cotinescu, lanseaza un apel tuturor fortelor politice, cu exceptia PSD, sa vina alaturi de PNL intr-un efort comun de dezvoltare reala a orasului.

fac un apel către toate forțele implicate în lupta electorală, mai puțin PSD, de a ne uni cu toții într-un proiect important la nivelul orașului Târgoviște, un proiect bazat pe dezvoltarea reală a orașului. (…) Este momentul ca noi toți să ne dăm mâna și să ne apucăm de dezvoltarea acestui oraș. Avem o șansă imensă, proiectul nostru liberal arată clar că importanța numărul 1 este dezvoltarea locurilor de muncă în municipiul Târgoviște. Trebuie, ca administrație, să creăm cadrul investițional astfel încât firme importante să vină, să-și dezvolte afaceri în Târgoviște și să creeze locuri de muncă astfel încât târgoviștenii să muncească aici, acasă, alături de familiile lor, să nu mai plece afară, iar cei care au plecat afară trebuie să avem capacitatea să-i aducem înapoi creându-le locuri de muncă. De aceea, apelul nostru către toate forțele politice, mai puțin PSD, este acela de a ne uni și de a dezvolta real acest oraș”, spune Aurelian Cotinescu, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Târgoviște.

In alta ordine de idei, liderul liberal a aratat ca, in lupta politica pentru castigarea primrariei, cei doi candidati cotati cu cele mai mari sanse  sunt umar la umar, potrivit celor mai recente sondaje.

,,Realitatea este că, în conformitate cu sondajul nostru, sondajul liberal, la nivel local, bătălia între mine ca și candidat al Partidului Național Liberal și domnul  Cristian Stan ca și candidat al PSD este o bătălie umăr la umăr, este o diferență foarte mică, în marja de eroare chiar, de 2%. Pe de altă parte, eu am recuperat foarte mult în ultima lună de zile, peste 10%, în timp ce contracandidatul PSD-ist este în ușoară scădere, dar constantă. Asta este cel mai interesant, iar această scădere este evidentă datorită faptului că oamenii au început să înțeleagă minciunile lansate în permanență de către actuala administrație la nivelul municipiului Târgoviște. Acele proiecte ratate au început să se vadă, oamenii au început să conștientizeze această risipă a banilor publici care se petrece de 10 ani de zile în Primăria Târgoviște pentru că trebuie spus actualul primar Stan este de 10 ani de zile consilier, viceprimar, primar interimar, primar plin. Pe de altă parte, la Consiliul Local, PNL a depășit de mult PSD și este așa cum arată și sondajele naționale la o diferență de 6-7% în fața PSD. Aceasta este realitatea electorală pentru Târgoviște. Vă spuneam că mergem într-un fel în trendul național și am văzut acest lucru deja de un an și jumătate, de la ultimele două rânduri de alegeri, când noi am fost în general în marja națională, puțin chiar mai bine la alegerile din toamnă, a mai punctat Cotinescu.

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița
Cod unic mandatar financiar: 21200012