Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu s-a aflat astăzi, miercuri, 16 septembrie, în județul Dâmbovița, unde, împreună cu  președintele Consiliului Național, Vasile Dâncu și secretarul general, Paul Stănescu, s-a întâlnit cu conducerea organizației județene și candidații PSD la alegerile locale.

Conducerea centrală a partidului a dat un mesaj de forță și susținere a echipei PSD Dâmbovița care și-a propus câștigarea categorică a scrutinului din 27 septembrie.

"Am avut o întâlnire de două ore cu candidații noștri la funcțiile de primari din toate localitățile județului. Am prezentat conducerii toți candidații, am discutat despre problemele din județul Dâmbovița din punct de vedere administrativ și ce s-a întâmplat săptămâna trecută legat de rectificarea bugetară la care Municipiul Târgoviște a primit 0 lei. Din punct de vedere politic, toți primarii sunt motivați, toți candidații noștri la funcțiile de primari, consilieri locali și județeni suntem motivați și avem un  singur scop, acela de a câștiga alegerile în toate localitățile minim unde avem primari, să câștigăm președinția CJ și majoritate în Consiliul Județean, primarul Municipiului Târgoviște și majoritate în Consiliul Local Municipal. Mulțumesc președintelui Marcel Ciolacu și celorlalți colegi pentru tot sprijinul. Pe 27 septembrie vom câștiga alegerile în județ și vom fi în primele trei județe din țară ca număr de voturi și ca număr de aleși locali. Așa să ne ajute Dumnezeu! ", a transmis liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, candidatul formațiunii la președinția CJD.

Marcel Ciolacu a început prin a taxa faptul că Guvernul Orban nu a alocat niciun leu la rectificarea bugetară Municipiului Târgoviște. Liderul social-democrat a apreciat eforturile echipei PSD Dâmbovița care, spune acesta, este una formată din oameni tineri, profesioniști și pregătiți să câștige bătăliile electorale. Pe de altă parte, Ciolacu a explicat de ce PSD va merge singur la alegerile parlamentare.

"Este abordarea cea mai corectă, PSD se prezintă singur în aceste alegeri și sunt ferm convins că, astfel, toate echipele PSD din toate județele vor trage în aceeași direcție și vor fi mult mai determinați să câștige pe 6 decembrie", a subliniat șeful PSD.

La rândul său, Vasile Dâncu a precizat că a cules o serie de idei de la întâlnirea cu social-democrații dâmbovițeni pe care le va implementa în strategiile viitoare ale partidului.

"Pe lângă lucrurile administrative de care a vorbit președintele partidului, aleșii au pus o serie de probleme care țin de strategia viitoare a Consiliului Național. Ni  s-a cerut foarte clar să lucrăm pentru o nouă poziționare a partidului. Ni s-a cerut să promovăm un mesaj mult mai agresiv de la centru și, mai ales să încercăm să targetăm mult mai bine noi categorii de populație pe care, în general, le-am neglijat în trecut, în spatele unor strategii legate de pensii, salarii, excesiv centrate pe bugetari. Am primit aici foarte multe idei, sunt sigur că vom  mai reveni aici și că vom putea lua idei foarte bune de aici, fiind o zonă câștigătoare. Studiile noastre arată că speranța exprimată de domnul Ștefan aici nu este una deșartă, PSD va fi printre primele trei patru din România ca performanță. Și primarul municipiului are o distanță foarte mare față de competitori. PSD-ul poate să câștige și Consiliul Județean. Cred că începe o eră nouă pentru județ și pentru politica din Dâmbovița", a arătat președintele CN al PSD, Vasile Dâncu. 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

Cod unic mandatar financiar 21200019