Locuitorii din zona de nord a județului Dâmbovița au avut posibilitatea să-și spună păsurile în fața echipelor de campanie ale PNL alături de care s-au aflat președintele Virgil Guran, europarlamentarul Rareș Bogdan și candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean, Sorin Ion.

Candidații liberali la alegerile locale din 27 septembrie au fost primiți cu bucurie și multă speranță și au putut  dialoga cu locuitorii comunelor Buciumeni, Pietroșița și Moroeni.
"Oamenii ne dau încredere și motivare că, pe 27 septembrie 2020, putem deschide un capitol nou pentru județul Dâmbovița", spune Sorin Ion.

Și la Târgoviște, europarlamentarul Rareș Bogdan pledează pentru echipa condusă de Aurelian Cotinescu și îi încurajează pe alegători să-l voteze cu încredere pentru un oraș dezvoltat.

"Dâmbovița și Târgoviștea au rămas mult în spate. E un moment al schimbării și al alinierii Dâmboviței și a Târgoviștei  la un model de dezvoltare care a devenit extraordinar la nivel european, nu doar la nivelul României. Este șansa dumneavoastră să dezvoltați o zonă care a fost abandonată de PSD. Nu le mai dați încrederea dvs.! Nu le mai dați votul pentru că nu merită acest lucru! Lucrurile sun foarte simple. 27 septembrie înseamnă ruperea de trecut a Dâmboviței, a Târgoviștei și intrarea într-o altă epocă a normalității europene. Aurelian Cotinescu este soluția dvs. la primăria Târgoviște și Ion Sorin la Consiliul Județean Dâmbovița. Votați lista PNL la Consiliul Municipal și Județean! Aveți încredere că lucrurile se vor schimba în România! A sosit vremea!" a fost mesajul europarlamentarului Rareș Bogdan.

 

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița

Cod unic mandatar financiar 21200012