Suntem pe ultima sută de metri din această campanie electorală! Nu am emoții și nu am dubii în ceea ce privește rezultatele din 27 septembrie.
Nu sunt doar EU în această luptă! Forța social-democrației dâmbovițene nu se datorează unui singur om. Este rezultatul muncii tuturor primarilor, consilierilor locali și județeni, a parlamentarilor și a conducerii PSD a Consiliului Județean Dâmbovița.

Județul nostru trebuie să meargă înainte – este singura opțiune pentru un viitor mai sigur, iar  #PSD #Dâmboviţa este singurul partid care răspunde nevoilor tuturor.

Îi asigur pe toți dâmbovițenii că planurile mele includ toate localitățile județului. Pentru că noi, cei de la PSD, nu facem diferențe între localități și oameni, așa cum fac cei de la putere.

Îmi doresc să fac o politică pentru oameni. Ei sunt pe primul loc și pentru ei trebuie să construim. Învăț în fiecare zi de la oameni. Dâmbovițenii îmi dau încredere că pot să fac o altfel de politică și o altfel de administrație.

Vă chem alături de mine și de echipa mea să construim împreună un județ mai bun, un județ în care nevoile oamenilor să conteze”, transmite Corneliu Ștefan, candidatul PSD la președinția CJ Dâmbovița.

Material realizat de S.C. INTACT COOL MEDIA S.R.L. la comanda PSD Dâmbovița 

Cod unic mandatar financiar 21200019