Lupta noastră continuă!, a anunțat astăzi, în prima conferință de presă după alegeri, liderul Pro România Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu. Filiala județeană s-a clasat pe locul trei la nivel național, după Ialomița și Ilfov ca scor obținut la locale. 

"Sunt convins că, la alegerile parlamentare, vom scoate un scor mai bun decât acum. Se vor schimba lucruri și la nivel național, și la nivel local vom gândi o strategie mai bună, vom regla mecanismele care n-au funcționat până acum și, foarte important, îi vom înlocui pe cei care ne-au reprezentat în secțiile de votare și au dovedit că nu sunt pregătiți pentru a face față unei confruntări cu reprezentanții unor partide politice care sunt mai calificați ", a spus Țuțuianu. Liderul Pro spune că perioada următoare va însemna pentru partid pregătirea pentru alegerile parlamentare unde se arată încrezător că formațiunea va avea o mai bună reprezentare.

"În ce mă privește pe mine, Adrian Țuțuianu, lupta mea ca lider politic continuă pe două planuri. Unu, acela de a consolida partidul pentru anul 2024 și, în al doilea rând, urmărirea atentă și cu foarte multă determinare a ceea ce se întâmplă cu guvernarea în plan local și național. De aceea, vreau să-i anunț pe cei care au câștigat alegerile că, până în 2024, voi fi necruțător cu ei (...) Vor avea surprize în perioada următoare, pentru că voi urmări orice mișcare la nivel județean și la nivel național și o să-i atac fără menajamente", a transmis el.

În plus, Țuțuianu a ținut să precizeze că alegerile care tocmai s-au încheiat  "au parafat ruptura totală dintre mine și unii dintre ei" (n.r. social-democrați).

 "Voi păstra numerele de telefon ale unora dintre ei ca să știu să nu le mai răspund niciodată", a mai punctat el.

La nivelul județului, Pro România ocupă locul trei în clasamentul formațiunilor politice premiante în urma localelor, după PSD și PNL.