Fostul deputat PDL, Iulian Vladu, se reîntoarce în politică și pare  pus pe fapte mari. Vladu a anunțat, virtual, că va candida din nou la Camera Deputaților, din postura de președinte al PMP Dâmbovița.

 
Da, este oficial! Revin în politică.
În calitate de președinte al PMP Dâmbovița voi candida pentru Camera Deputaților. Revin în politică cu proiecte concrete de dezvoltare a județului care în prezent sunt total ignorate de actualii guvernanți. Educație, locuri de muncă, business și infrastructură. Aceștia sunt cei 4 piloni pe care ne bazăm în dezvoltarea întregului județ. Cum voi face asta în calitate deputat? Cu toate resursele pe care le am la dispoziție. Și le am. Mă voi lupta pentru Dâmbovița pe toate planurile. Am mai facut-o de-a lungul timpului cu multe proiecte și am reușit. Oamenii locului știu!
Sunt și eu un om al locului și aici rămân să fac treabă! Nu candidez pe liste impuse de la centru, cu nume care nu sunt din zonă, cum se întâmplă la alte partide. Eu știu toate problemele noastre locale. Iar acum vreau și pot să pun umărul la rezolvarea lor. Revin! Cu soluții, spune Vladu.