Președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran apreciază că formațiunea din care face parte va face echipă bună cu PSD atât în plan guvernamental, cât și județean. Liderul liberal s-a arătat dezamăgit de relația cu USR și a subliniat că, deși nu a îmbrățișat ideea unei coaliții cu PSD, se poate construi mai ușor cu social-democrații.

"Cu PSD se poate construi mai repede. E ca la fotbal, când iei pe cineva care știe jocul închegi o echipă foarte repede. Dar, când iei oameni care, la un moment dat, bagă în propria poartă, e mai greu...", a spus Guran. 

"Asta nu înseamnă că vom începe să ne iubim atât de mult încât o să ne cedăm primarii, oamenii de la unul la altul", subliniază liberalul. "Vom susține împreună proiectele mari și vom încerca să facem tot ce e mai bun pentru județ.  Va fi un parteneriat normal, o să ne respectăm", a mai punctat Guran care apreciază deschiderea la dialog a președintelui PSD Dâmbovița și CJD. "Corneliu Ștefan este un om cu care se poate discuta, nu este un om absolutist, chiar se poate discuta cu el".