Parlamentarii Forța Dreptei anunță, prin vocea liderului lor, Ludovic Orban, că se vor opune adoptării proiectului de lege prin care se dorește să se impună firmelor de asigurări  de pe piață să plătească o contribuție suplimentară pentru Fondul de Garantare a Asiguraților în cazul în care acesta nu are suficienți bani să îi despăgubească pe asigurați, ca urmare a intrării în insolvență a unei societăți de asigurare. Ei atrag atenția că vor ataca legea și la Curtea Constituțională.

 
 
 
”Este posibil ca legea să intre în plen săptămâna viitoare și să fie „înghițită pe nemestecate” de deputații din majoritatea guvernamentală. Trag de acum un semnal de alarmă pentru a preveni riscul ca o asemenea enormitate de lege să fie adoptată „în tăcere”, profitând de faptul că între Paștele catolic și Paștele ortodox lumea nu este atentă la viața publică.
Noi, parlamentarii din Forța Dreptei, ne vom opune adoptării proiectului și cu siguranță vom ataca și la CCR legea, dacă argumentele noastre și reacția opiniei publice nu vor convinge majoritatea parlamentară să renunțe la acest proiect aberant”, avertizează liderul Forța Dreptei.