Nu am de gând să plec de la Consiliul Județean, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan, în cadrul emisiunii ”Ediție specială” by DB24NEWS.  Ștefan a precizat că vrea să ducă la bun sfârșit toate proiectele pe care le-a început și pe care și le-a asumat în fața dâmbovițenilor. Declarația acestuia vine în contextul în care numele său a fost  vehiculat în anumite medii pentru unul dintre portofoliile de forță în noua arhitectură guvernamentală.

”Voi rămâne aici și voi finaliza acest proiecte importante pentru județul nostru. Eu și echipa mea muncim în fiecare zi”, a subliniat acesta.

 

  • ”Nu vor face pragul de 5% să intre în CJD! Toate trei adunate!”

    Coagularea unui pol de centru-dreapta, la nivelul județului Dâmbovița, nu va avea nicio șansă în fața examenelor electorale locale de anul viitor,  este de părere președintele organizației județene a PSD, Corneliu Ștefan.

”Le urez succes, dar nu vor face pragul de 5% să intre în Consiliul Județean, toate trei adunate”, a declarat Ștefan în emisiunea ”Ediție specială”, by DB24NEWS. ”Nu-mi aduc aminte de experiențe plăcute cu acest pol de dreapta”, a mai spus liderul social-democrat care a ținut să evoce o serie de eșecuri ale guvernării PNL-USR, în care marile proiecte de infrastructură ale județului sau salvarea COS Târgoviște au avut parte de blocaje.

În plus, șeful social-democraților dâmbovițeni susține că PNL rămâne principalul adversar politic al PSD în competițiile electorale de anul viitor. Corneliu Ștefan dă asigurări că nu se va face o alianță electorală și că ambele partide vor merge pe liste proprii la alegerile din 2024. Pe de altă parte, liderul PSD spune că, după alegeri, coaliția de guvernare PSD-PNL trebuie să reziste.

 La nivel județului, există discuții privind formarea unui pol de dreapta PMP, USR, Forța Dreptei, fapt confirmat de liderii celor trei formațiuni, ca alternativă la actuala coaliție de guvernare.