Managerul Parcului Industrial Moreni și președinte al organizației locale a PSD, Gabriel Purcaru, ghid alături de colegii din organizație, pentru  elevii și  profesorii Colegiului Național “Ion Luca Caragiale” Moreni care au vizitat Palatul Parlamentului alături de colegi din alte cinci țări, parteneri în cadrul unui proiect Erasmus+.

”Am avut plăcerea ca, alături de colegii mei din PSD Moreni, să fim ghizii elevilor și profesorilor din cadrul proiectului Erasmus+ Unification in Diversity care au vizitat Palatul Parlamentului.

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu liceul Colegiul Național «Ion Luca Caragiale» Moreni, gazda acestui proiect internațional.

Proiectul Erasmus+ Unification in Diversity a adus împreună elevi și profesori din școli partenere din Italia, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, Turcia și România.

Vizita la Palatul Parlamentului a fost un moment deosebit pentru toți participanții, oferindu-le o oportunitate unică de a explora una dintre cele mai importante instituții legislative din România.

Elevii și profesorii au avut ocazia să descopere istoria și arhitectura impresionantă a clădirii, precum și să înțeleagă rolul și funcționarea parlamentului în cadrul democrației românești”, a precizat Gabriel Purcaru pe pagina de facebook.

Foarte implicat în managerierea la nivel performant a Parcului Industrial Moreni, dar și în viața politică și socială a municipiului, Gabriel Purcaru se profilează ca viitor candidat la funcția de primar al orașului, cu șanse foarte mari.