Președintele PSD Moreni, Gabriel Purcaru, a ieșit astăzi, pentru prima dată de la alegerile din organizație, într-o conferință de presă alături de conducerea județeană a partidului.

El și-a prezentat echipa, obiectivele precizând că lucrează la Strategia de Dezvoltare Urbană a municipiului care se va axa pe 8 piloni de dezvoltare.

”Împreună cu oameni profesioniști, consultanți în fonduri europene, proiectanți, ne vom apleca pe asupra celor 8 puncte: administrație, învățământ, sănătate, infrastructură, tineret și sport, cultură și recreere, mediu și mediul de afaceri”, a precizat liderul PSD Moreni.

”Organizația este una tânără, media de vârstă este aproximativ 40 de ani, iar cea mai mare din această organizație, peste 90% , este formată din oameni noi, oameni care nu au mai făcut politică, sunt oameni care au venit în această organizație dezinteresat și cu un singur obiectiv, acela de a dezvolta Moreni și a aduce bunăstare morenarilor. (…)

Vreau să spun clar că aici, la Moreni, nu vom face echipă și alianță decât cu morenarii”, a mai spus Gabriel Purcaru.

Peste 50% este scorul minim pe care trebuie să-l atingă noua echipă a PSD Moreni la alegerile din anul 2024. Obiectivul a fost foarte clar transmis de la același pupitru de președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

”Din punct de vedere politic, organizația PSD este una solidă. Organizația PSD Moreni este o organizație care are toate structurile bine puse la punct, cele 20 de organizații locale, organizațiile de tineret, femei, pensionari și așa mai departe. Nu în ultimul rând, aici este o echipă tânără, o structură de conducere puternică, cu un obiectiv foarte clar din partea Biroului Permanent Județean al PSD Dâmbovița, câștigarea tuturor alegerilor din 2024, cu un scor de minim 50%. Este obiectivul pe care noi, Biroul Permanent Județean l-am trasat organizației PSD Moreni pentru anul viitor. Bineînțeles, pentru alegeri locale, câștigarea funcției de primar, cu majoritate în Consiliul Local, minim jumătate plus unu din consilierii municipali de la Moreni și câștigarea celorlalte alegeri parlamentare, europarlamentare și prezidențiale. Vreau să vă aduc aminte și astăzi, la Moreni, Partidul Social Democrat are funcția de primar, primarul este colegul nostru din partea Partidului Social Democrat. De asemenea, pentru cei care nu știu, de trei săptămâni, Partidul Social Democrat, cu șase consilieri din 17, a obținut și funcția de viceprimar”, a declarat Ștefan.

Conturat ca viitor candidat la funcția de primar al municipiului, cu obiective clare și sumate, cu susținerea declarată și  puternică a liderilor organizației județene (Corneliu Ștefan, președinte, Titus Corlățean, prim-vicepreședinte, Cristian Stan, secretar executiv și deputații Carmen Holban și Radu Popa) , Gabriel Purcaru are cele mai bune șanse șă-și atingă țintele propuse alături de echipa sa.