Reprezentanții Alianței Dreapta Unită Dâmbovița critică dur coaliția de guvernare PSD-PNL și comasarea alegerilor. Ei spun că adevărata comasare este cea între PSD și PNL, astfel că PSD devine partidul unic, în timp ce PNL ”s-a topit”.

În acest context, spun liderii Alianței Dreapta Unită, formațiunea pe care o reprezintă este singura soluție pentru România.

”Această alianță s-a născut dintr-o necesitate pentru că cetățenii aveau nevoie de această variantă pe partea dreaptă a scenei politice. Pe partea stângă este o aglomerație foarte mare”, a declarat deputatul Gabriel Plăiașu, președintele Forța Dreptei Dâmbovița, astăzi, în prima conferință de presă, în format de trei, USR, PMP, FD.

”Cred că trebuie să consumăm energia noastră mai mult pe zona de organizare. Alianța Dreapta Unită este pregătită din toate punctele de vedere pentru a aborda acest tip de alegeri. Legat de alegerile locale, în zilele următoare, ne vom întâlni la nivel de lideri ai organizațiilor locale, la nivel de echipe de pregătire a campaniei electorale pentru a discuta punct cu punct care sunt soluțiile Alianței Dreapta Unită în cele 89 de localități din județ. Vin cu un mesaj cât se poate de clar în fața cetățenilor dâmbovițeni: Alianța Dreapta Unită va avea soluții în toate localitățile, ne vom strădui să venim cu oameni de încredere, capabili, care să le apere dâmbovițenilor interesele, să le facă viața mai bună și care să ducă la o modernizare reală a județului începând cu anul 2024”, a mai arătat Plăiașu.