Comunicat de presă
Deputatul Gabriel PLĂIAȘU atacă, alături de liderii Alianței "Dreapta Unită", OUG-ul de organizare al alegerilor din 9 iunie 2024

Luni, 11 martie, Deputatul Gabriel PLĂIAȘU - Președintele FORȚA DREPTEI Dâmbovița, alături de partenerii din Alianța "Dreapta Unită" Dâmbovița, Deputatul Daniel BLAGA - Președinte USR Dâmbovița și dna. Liliana NIȚU - Președinte PMP Dâmbovița, au depus un memoriu în atenția Prefecturii Dâmbovița.

Documentul condamnă abuzurile făcute de Guvernul României în privința comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare, precum și în privința desemnării componenței din cadrul Birourilor Electorale ce vor fi constituite, măsuri prin care PSD și PNL urmăresc slăbirea opoziției.

În acest sens, a fost solicitată sesizarea Guvernului României și modificarea de urgență a legislației adoptate, astfel încât partidele care au reprezentare în Parlamentul European să poată participa la desfășurarea procesului electoral în condiții similare reprezentanților grupurilor parlamentare din România.

Liderii Alianței "Dreapta Unită" consideră că partidele politice parlamentare europene trebuie să beneficieze de condiții egale în procesul electoral, fără nicio îngrădire sau interferență.

Alianța "Dreapta Unită" constituie singura soluție de a stopa abuzurile făcute de alianța distrugerii PSD-PNL și de a asigura dezvoltarea democratică și europeană a României.

Dreapta Unită, formată din FORȚA DREPTEI, USR și PMP, va asigura respectarea tuturor drepturilor cetățenilor și va fi forța care va duce la modernizarea României.

Biroul de Presă al FORȚA DREPTEI Dâmbovița