Migrația aleșilor PNL înainte de alegerile locale este în dinamică. Joi, și-a anunțat apartenența la PSD cel de-al cincilea primar liberal din județul Dâmbovița. După primarii de la Butimanu, Lungulețu, Băleni și Cornești, a venit rândul celui de la Ciocănești, Ciprian Nilă, să anunțe acest gest politic.

 

”Am luat o decizie importantă pentru viitorul comunei noastre: am ales să fac parte din Echipa PSD Dâmbovița. Hotărârea mea vine după ce, în ultimii ani, cu toții am văzut că Echipa PSD Dâmboviţa a susținut proiectele și investițiile noastre, pentru că avem o colaborare puternică și cinstită cu oameni care își doresc cu adevărat ca localitatea noastră să meargă mai departe și să se dezvolte.

Vreau să vă asigur că voi rămâne același primar dedicat comunei noastre și că împreună cu echipa PSD, vom continua să lucrăm pentru binele locuitorilor noștri și pentru un viitor mai bun pentru copiii noștri. Sunt recunoscător pentru încrederea voastră și sunt convins că vom reuși să aducem comuna Ciocănești acolo unde ne dorim cu toții. Vă mulțumesc pentru susținere și, din 9 iunie, continuăm împreună cu PSD DÂMBOVIȚA!”, spune edilul.
 
Și USR pierde singurul primar din județ: cel al comunei Brănești care a anunțat că a ales PSD.