Conducerea Alianței pentru Unirea Românilor a ales Târgoviștea ca loc de lansare a candidaților AUR  pentru alegerile locale și europarlamentare.

Anunțul oficial a fost făcut astăzi, joi, 4 aprilie, de Ciprian Iacob. Evenimentul național va avea loc duminică, 7 aprilie, în Parcul Chindia, de la ora 14.00. Este anunțată și prezența liderului AUR, George Simion.

”Pornim de la Târgoviște în această campanie, din vechea Capitală a Țării Românești, de acolo de unde Vlad Țepeș și marii voievozi ai țării au dus lupta pentru apărarea neamului nostru. Târgoviște este un simbol al luptei poporului român pentru dreptate, credință și libertate. De aici ne începem lupta cu actualul sistem corupt, noii asupritori ai poporului român. La fel ca înaintașii noștri, vom sta drepți și nu vom accepta niciun moment să fim umiliți, iar drepturile să ne fie încălcate”, a spus acesta.

 

Filiala AUR Dâmbovița este reprezentată de  Mara Nicolescu pe lista pentru Parlamentul European, în timp ce  candidatul desemnat pentru președinția CJ Dâmbovița este Ciprian Iacob. Candidatul pentru Primăria Târgoviște  nu a fost anunțat încă.