Secretarul general al PNL, Lucian Bode, i-a felicitat, miercuri la evenimentul de lansare a candidatilor PNL Dâmboviţa, pentru mobilizarea de care dau dovadă. 

Mă bucur să revin în Dâmboviţa, în mijlocul unei filiale care să se mobilizeze foarte bine pentru a începe campania electorală. Să performăm în bătălia electorală pentru Dâmbovița este un obiectiv major pentru dumneavoastră, dar este un obiectiv major și pentru noi la nivel central și dați-mi voie să spun de aici, dragii mei colegii liberali din Dâmbovița, că vă asigurăm de toată susținerea conducerii centrale a  PNL. Județul Dâmbovița trebuie să iasă din anonimat, de sub papucul unei administrații care îl sufocă și care îi blochează dezvoltarea. Sub guvernele liberale am pornit această dezvoltare, prin proiecte majore, care vizează în infrastructura specială de transport. Am pregătit și lansat proiecte abandonate de fostele guvernări care priveau harta infrastructurii de transport prin prisma intereselor de gașcă, a intereselor de partid și care nu abordau problematica dezvoltării rețelelor de transport în mod integrat, pe baza unor analize foarte bine fundamentale ”, a explicat Lucian  Bode, miercuri, la evenimentul de lansare a candidaților PNL Dâmbovița.

Acesta le-a mai transmis liberalilor din Dâmboviţa că obiectivul este câştigarea încrederii dâmboviţenilor şi a adăugat că PNL a demonstrat ce poate în judeţe unde nimeni nu şi-ar fi imaginat vreodată că „baroni Oprişan pot pleca acasă definitiv şi s-a întâmplat asta”.

Obiectivul de a câștiga încrederea dâmbovițenilor pentru a produce schimbarea și odată cu ea și viața mai bună trebuie să  ne unească și să ne motiveze, pentru că au trecut demult vremurile când adversarii erau de neînvins. Şi am demonstrat asta noi, cei din PNL, în judeţe unde nimeni nu şi-ar fi imaginat că vreodată baroni precum Oprişan (Marian Oprişan, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrance din 2000 până în 2020 - nr) pot pleca acasă definitiv şi s-a întâmplat asta. Avem șansa să le arătăm dâmbovițenilor că proiectul liberal este  unica șansă pentru acest județ. Depinde doar de voi cum valorificați această șansă, pentru că adversarii politici nu au confirmat în plan administrativ și au mari probleme de credibilitate. Faptul că avem o listă comună la europarlamentare, nu trebuie să vă oprească din bătălia locală. Sunteţi cei mai buni şi aţi dovedit-o. A venit vremea să îi convingem pe dâmboviţeni că schimbarea aşteptată este posibilă ”, a conchis Lucian Bode.

Bode critică administraţiile conduse de social-democraţi

Secretarul general al PNL a mai spus că liberalii au demonstrat că au viziune și  critică administrațiile conduse de social-democrați.

„Am demonstrat că avem viziune și ne dorim ca toate județele din regiune să se dezvolte. Românul are o vorbă, dragii mei, «Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și în traistă». Mai ține și de implicarea la nivel local și de strategia de dezvoltare, sigur dacă există. Dacă te mulțumești ca primar sau ca președinte de consiliu județean doar să administrezi ce ai, fără să-ți propui să dezvolți, rezultatul este unui modest și s-a întâmplat și în multe județe administrate de social-democrați. Dar ce vină au locuitorii acestor comunități care se uită cu admirație la județele cu administrații performante cum sunt cele conduse de liberali și speră la mai mult pentru comunitatea în care trăiesc pentru ei, pentru familiile lor?”, a completat Bode.

La evenimentul de lansare a candidaților PNL Dâmbovița pentru alegerile locale din 9 iunie au participat secretarul general al PNL, Lucian Bode, Nicoleta Pauliuc-senator, președintele femeilor liberale, Ligia Deca, ministrul Educației, deputatul Florin Roman.