Campanie electorală inedită în localitatea Mănești! Persoane îmbrăcate în costum tradiţional arăbesc au mers pe uliţe  anunţând numele candidatului la funcţia de primar bătând în tobe.

Imaginile au ajuns în spaţiul public, fiind postate chiar PNL Dâmboviţa pe Facebook.

Filmările arată cum "arabii" bat tobele pe uliţele comunei, strigă numele candidatului PNL la primăria Mănești.



"Nu ştiu de unde ideea, probabil candidatul a făcut acest lucru. Am trecut pe acolo, am văzut şi eu, dar eu am plecat mai departe. Este adevărat. Da, cred că au avut succes, bănuiesc. Am văzut că s-au adunat oameni mulţi acolo. Am vorbit cu câţiva cetăţeni acolo, dar eu cred că va avea succes candidatul pentru că acolo este un primar care a făcut jaf, efectiv", a declarat marţi, pentru AGERPRES, preşedintele PNL Dâmboviţa, senatorul Virgil Guran.

Despre acest mod al competitorilor politici de a se prezenta alegătorilor au comentat și reprezentanţii PSD Dâmboviţa, la conferinţa de presă de marţi.

"Sunt de 24 de ani în politică şi am întâlnit bătălii politice aprige în judeţul Dâmboviţa, dar, discutam şi cu colegii mei, nu-mi pot imagina că un partid politic ar putea să facă o astfel de campanie. Eu cred că dâmboviţenii vor alege foarte clar ceea ce s-a făcut în fiecare localitate. Şi acolo vorbim de un primar performant, la nivelul comunei Măneşti, un primar care în două mandate, fără să folosesc cuvinte mari, a schimbat faţa localităţii şi cu siguranţă, la Măneşti, oamenii vor vota pe actualul primar. Circul, la Bucureşti, la Circul Globus. La Măneşti, dacă mergem cu circul pe stradă este păcat. Încă mai speram, la nivelul judeţului Dâmboviţa, să lăsăm circul la o parte şi să facem o campanie decentă", a răspuns preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

La rândul său, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran susţine că fiecare se prezintă cetăţenilor aşa cum crede că e mai bine.

"Fiecare caracterizează cum vrea. Circ politic este ce au făcut ei de au ţinut judeţul într-o sărăcie cruntă. Ăsta-i circul politic! În rest, fiecare face ceea ce crede în campanie atâta timp cât nu e ilegal", a spus Guran.