Sâmbătă, 4 noiembrie, la București, în Piața Universității, a avut loc un nou miting de susținere a familiei Furdui pentru a solicita autorităților germane să le returneze acestora  cei 7 copii luați abuziv de Jugendamt. Alături de ei, așa cum a promis, s-a aflat și senatorul Titus Corlățean, cel care s-a implicat activ și în rezolvarea acestui caz dramatic.

 "Am cerut Președintelui României, Primului Ministru și Ministrului Afacerilor Externe să intervină personal în sprijinul propriilor cetățeni, pentru că întreaga familie Furdui are exclusiv cetățenia română!
Rămânem solidari cu familia Furdui până când copiii se vor întoarce acolo unde le este locul, alături de părinții lor!
Avem încredere că Domnul le va face dreptate, cu toată împotrivirea de moment a unor persoane și instituții străine de ceea ce înseamnă ideea de familie românească și creștină!", spune Corlățean.
 
 
 
 
 (Marius și Ezekiel Bodnariu susțin familia Furdui! În Piața Universității au fost și Ruth și ceilalți 6 copii ai familiei Bodnariu!)
 
 
 
Tot ieri, acesta a reușit să ajungă, după mitingul de la Piața Universității din București, și la cel de la Suceava."Emoționant, mulți oameni de bună credință, femei și bărbați cu frică de Dumnezeu, părinți, bunici și, evident, copii. Mulți copii, care au venit mai ales pentru a-i susține pe cei 7 băieți și fete luați cu forța și abuziv de Jugendamt în Germania de la părinții lor, Camelia și Petru Furdui. Un cor bărbătesc care a interpretat extraordinar imnul de stat al României, un cor minunat al copiilor și o fanfară au contribuit, alături de intervențiile vorbitorilor de la miting și căldură sufletească a numeroșilor participanților (în ciuda frigului pătrunzător...) la transmiterea unui mesaj clar adresat autorităților germane: nu cedăm până nu veți returna copiii luați abuziv din familia lor!
Așa să ne-ajute Dumnezeu!",precizat demnitarul.